Natječaj za popunu radnog mjesta u Zajedničkom tajništvu Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska –Hrvatska 2014.-2020.

Zajedničko tajništvo Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Mađarska – Hrvatska 2014.-2020. traži jednu osobu za popunu radnog mjesta „Financial and Office Manager“.
Mjesto rada je Budimpešta, Mađarska.  

Program transnacionalne suradnje INTERREG V-B ADRION 2014.-2020. traži stručne neovisne ocjenjivače za ocjenjivanje projektnih prijedloga zaprimljenih u okviru prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga. Od stručnjaka koji će postati dio tima neovisnih ocjenjivača očekuje se visoka razina profesionalnog iskustva u tematskim područjima definiranim programskim prioritetnim osima i specifičnim ciljevima.

Zainteresirani prijavitelji trebaju dostaviti životopis sa slikom u PDF formatu na engleskom jeziku, skenirano i potpisano pismo prijave na engleskom jeziku i dokaz o obrazovanju i znanju jezika (skenirani originalni dokumenti). Potencijalni kandidati bit će pozvani na razgovor koji će se provesti na engleskom jeziku.
 
Prijave se trebaju dostaviti u elektronskom formatu voditelju Zajedničkog tajništva na adresu elektroničke pošte szucs@huhr-cbc.com s predmetom poruke „HU- HR JS Financial and Office Manager“ do 27. svibnja 2016. godine, do 17 sati.
 
Sve informacije o natječaju dostupne su na web stranici programa: http://www.huhr-cbc.com/en/news, a tekst oglasa nalazi se u priloženoj Objavi natječaja.

Dokumenti