Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje u sklopu svog programa prezentiraju proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod” – 2019. godina

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje u sklopu svog programa prezentiraju proizvode kojima je dodijeljena oznaka „Hrvatski otočni proizvod”, a održane su ili će se održati od 1. studenoga 2018. do 1. studenoga 2019. godine.
 
Za korištenje bespovratnih novčanih sredstava može se kandidirati fizička osoba (obrt, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo) ili pravna osoba (obrt, trgovačko društvo, zadruga, udruga, ustanova, jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i dr.) sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koja je organizator manifestacije.
 
Najviši iznos koji se jednom organizatoru za jednu manifestaciju može odobriti putem ovog Javnog poziva je 20.000,00 kuna.  
 
Jedan organizator može dobiti bespovratna novčana sredstva za organizaciju najviše dviju manifestacija po ovom Javnom pozivu.

Rok za podnošenje prijava je 12. srpnja 2019. godine.