Svečano predstavljanje projekta Akademije regionalnoga razvoja i fondova EU i prigodna panel rasprava "Mogućnosti za mlade iz EU fondova"

Slika /slike/Vijesti/EU_za _mlade_Osijek_najava.png

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva Vas na svečano predstavljanje projekta Akademije regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i prigodnu panel raspravu o mogućnostima za mlade iz EU fondova koja će održati u srijedu, 24. veljače 2016., na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7), u trajanju od 11:00 do 14:00 sati.

U uvodnom dijelu konferencije okupljenima se se obratiti ministar Tomislav Tolušić i drugi uvaženi visoki gosti te će se predstaviti projekt Akademije koji je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokrenulo radi podizanja svjesnosti studentske populacije o mogućnostima koje su im na raspolaganju kroz EU fondove.

U drugom djelu programa uslijedit će panel „Mogućnosti za mlade iz EU fondova“ kroz koji će se prezentirati sljedeće teme:

- Mogućnosti za start up-ove iz strukturnih fondova
- Program Erasmus plus“
- Program Erasmus za poduzetnike
- Garancija za mlade
- BIOS poduzetnički inkubator
- Iskustvo konzultanta za EU projekte

Detaljan program konferencije možete pruzeti ovdje.

Prijava za sudjelovanje na konferenciji vrši se isključivo popunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi na poveznici: http://goo.gl/forms/Rrvde6eAFb

Prijave će se zaprimati do popunjena kapaciteta dvorane, a najkasnije do 23. veljače 2016.

Najave