Europe, let’s cooperate!

2. međuregionalni forum o istraživanju i inovacijama, konkurentnosti MSP-a, ekonomiji s niskom razinom ugljika te okolišu

Nakon velikog uspjeha prvog međuregionalnog foruma „Europa, idemo surađivati!“, održat će se i njegovo drugo izdanje, ovaj put u Rotterdamu. Tijekom dva dana sudionici će saznati koje koristi mogu imati od međuregionalne suradnje i dobiti inspiraciju od institucija iz regije koje već imaju iskustva u provedbi projekata. Organizirat će se sastanci s projektnim partnerima čiji su projekti odobreni te brojne mogućnosti za umrežavanje. Forum će biti prilika da se prezentiraju i dobiju ideje, počnu graditi nova partnerstva i kompletiraju postojeća. Osoblje programa Interreg Europe bit će na raspolaganju kao podrška uspješnom razvoju projekata.
 
Ovaj događaj je namijenjen svim kreatorima politika i ljudima iz prakse iz cijele Europe koji rade u bilo kojem od četiri navedena područja: istraživanje i inovacije, konkurentnost malih i srednjih poduzeća, ekonomija s niskom razinom ugljika te okoliš i učinkovitost resursa.
Planirano je da 700 ljudi prisustvuje događaju u Rotterdamu, a drugih 1000 će ga moći pratiti putem on-line prijenosa.
 
Događaj se održava 22. i 23. ožujka 2016. godine u Rotterdamu (Nizozemska) na adresi De Doelen, Willem Burger Complex, Kruisplein 40, 3012 CC Rotterdam.
 
Ukoliko želite prisustvovati možete se slobodno prijaviti na sljedećoj poveznici: www.interregeurope.eu/europecooperates.
 

Pisane vijesti