Poziv na informativne radionice- otvoreni pozivi na dostavu projektnih prijedloga na programima transnacionalne i međuregionalne suradnje

Slika /slike/Vijesti/Interreg_Europe i ostale EU_17_4_2023.jpg

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Agencijom za regionalni razvoj Virovitičko – podravske županije- VIDRA poziva Vas na sudjelovanje na Informativnoj radionici koja će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem programa transnacionalne i međuregionalne suradnje u kojima sudjeluje Republika Hrvatska, te pravilima trenutno otvorenih poziva na dostavu projektnih prijedloga.

U sklopu Informativne radionice biti će predstavljeni:
 
  • 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje Interreg Središnja Europa 2021. – 2027.
  • 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje Interreg IPA Adrion 2021. – 2027. te
  • 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa međuregionalne suradnje Interreg Europe 2021. – 2027.
 
Programi pokrivaju širok obuhvat tema te korisnicima otvaraju mogućnost suradnje na područjima od zajedničke važnosti u skladu s regionalnim potrebama, unutar okvira definiranog ciljevima Kohezijske politike EU-a za programsko razdoblje 2021. - 2027. (Pametnija, Zelenija, Povezanija, Socijalnija i Europa bliže građanima)
 
Više informacija o pozivima i sve relevantne dokumente možete pronaći na slijedećim poveznicama Središnja Europa, IPA Adrion, Interreg Europe.
 
Informativna radionica održati će se 25. travnja 2023. godine u Virovitici, u dvorani Tehnološko-inovacijskog centra, Matije Gupca 78, Virovitica s početkom u 10:00 sati (registracije od 09:30 sati).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo Vas da se do 24. travnja 2023. do 10:00 sati prijavite putem slijedeće poveznice.
 
Dnevni red dostupan je na slijedećoj poveznici.

Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na ovoj radionici možete se obratiti na kontakt: pavle.plamenac@mrrfeu.hr.
 
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Jadransko-jonskog programa transnacionalne suradnje- Interreg IPA Adrion 2021. - 2027. organizira i dodatne informativne radionice posvećene 1. pozivu na dostavu projektnih prijedloga u okviru ovog Programa. Detaljnije informacije o pozivu dostupne su na poveznici.
 
Radionice će se održati:
   
  • 12. svibnja 2023. u Splitu, u Hotelu Atrium, Ulica Domovinskog rata 49 s početkom u 10:00 sati. Sudjelovanje možete potvrditi najkasnije do 04. svibnja do 10:00 sati putem slijedeće poveznice. Dnevni red dostupan je na slijedećoj poveznici.
 
Ova radionica organizira se u suradnji s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.
Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na ove dvije radionice možete se obratiti na kontakt: ivana.zivkovic@mrrfeu.hr.
 

Pisane vijesti