Informativno-edukativno događanje „EU FONDOVI – Nove prilike 2021. – 2027.“ dolazi u Županju

Slika /slike/Vijesti/2024/Ožujak/Županja_vijesti_eufondovi_update.png

U srijedu, 6. ožujka, s početkom u 10:00 sati, u Županji u prostorijama MKC - Multikulturnog centra grada Županje, održat će se informativno-edukativno događanje „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“, u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. 

Informativno-edukativno događanje pod nazivom „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“ namijenjeno je predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja.

Tijekom događanja uzvanicima će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja razvojnih projekata u okviru Kohezijske politike u financijskom razdoblju 2021.-2027. Ujedno će biti riječi i o industrijskoj tranziciji Panonske Hrvatske, vidljivosti projekata te mogućnostima realizacije projekata kroz financijske instrumente i zajedničkoj poljoprivrednoj politici Europske unije. Na panel raspravama će predstavnici lokalnih vlasti, poduzetnici i korisnici EU fondova predstaviti iskustva korištenja fondova Europske unije na lokalnoj razini i pripremu za korištenje sredstava u novom programskom razdoblju, a svi sudionici konferencije pozvani su pridružiti se raspravi.

Za sudjelovanje na događanju možete se prijaviti putem prijavnog obrasca na poveznici: https://bitly.ws/3ejEC 

Broj mjesta je ograničen, a prijave će se zaprimati do 4. ožujka 2024. ili do popunjena kapaciteta. Zainteresirani će moći pratiti događaj i preko live streama na Youtube kanalu Ministarstva EU fondovi Hrvatska.

Pisane vijesti