Informativna radionica za Specifični cilj 2.2. Zaštita i obnova biološke raznolikosti i promocija usluga ekosustava u okviru Programa suradnje Interreg V-A Slovenija - Hrvatska 2014.-2020.

Slika /slike/Vijesti/Slo_Hr_interreg7_10_2016.png

Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska  2014. – 2020. je trajno otvoreni poziv što znači da se prijave mogu neprekidno podnositi od otvaranja poziva sve do iskorištenja sredstava.

U svrhu pripreme korisnika za sudjelovanje u navedenom programu s posebnim naglaskom na Specifični cilj Zaštita i obnova biološke raznolikosti i promocija usluga ekosustava u okviru spomenutog Programa suradnje, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, zajedno s Uredom Vlade Republike Slovenije za razvoj i europsku kohezijsku politiku, pokrenulo je inicijativu dodatne podrške pripremi i razvoju projekata u sklopu investicijskog prioriteta 6d Zaštita i obnova biološke raznolikosti i tla te promicanje usluge ekosustava, uključujući putem mreže Natura 2000 i zelenih infrastruktura.
 
Slijedom navedenog, pozivamo vas da sudjelujete u informativnoj radionici koja će se održati u ponedjeljak 17. listopada 2016. godine u Samoboru, Pučko otvoreno učilište (Trg Matice hrvatske 3) prema sljedećem vremenskom rasporedu:
 
  • 9.15 h – 9.30 h           Registracija sudionika
  • 9.30 h – 10.00 h         Predstavljanje Investicijskog prioriteta Zaštita i obnova biološke raznolikosti i tla te promicanje usluge ekosustava, uključujući putem  mreže Natura 2000 i zelenih infrastruktura
  • 10.00 h – 11.00 h       Stručna rasprava o pokazateljima Specifičnog cilja 2.2. Zaštita i obnova   biološke  raznolikosti i promocija usluga ekosustava u okviru Programa suradnje  Slovenija – Hrvatska               
  • 11.00 h – 12.00 h       Pitanja i odgovori te mogućnost povezivanja potencijalnih prijavitelja
 
Radionica će biti održana na hrvatskom i slovenskom jeziku te neće biti osiguran prijevod.
 
Zbog organizacijskih razloga molimo da se prijavite za sudjelovanje putem sljedeće poveznice: https://goo.gl/rHwUFe.
 

Najave