Aktualni natječaji

Natječaj za popunu radnog mjesta – Finance Officer – INTERREG MEDITERRANEAN

Regija Provence-Alpes-Cote d'Azur raspisala je natječaj za popunu radnog mjesta FINANCE OFFICER u okviru Programa transnacionalne suradnje INTERREG MEDITERRANEAN.

Natječaj je objavljen radi popunjavanja upražnjenog radnog mjesta, a ugovor se sklapa na 3 godine (uz mogućnost produživanja).

Prijave za posao se primaju do 18. studenog 2020. i isključivo putem portala Regije.

Motivacijsko pismo i životopis potrebno je poslati na engleskom i francuskom jeziku u dvije zasebne datoteke.

Opis radnog mjesta i sve relevantne informacije možete pronaći na poveznicama:
 
02.09.2020. Javni natjecaj za prijam u državnu službu na neodredeno vrijeme
Natječaj za popunu radnog mjesta – SLUŽBENIK ZA KOMUNIKACIJU u okviru programa transnacionalne suradnje DUNAV 2014. - 2020.
Zajedničko tajništvo programa transnacionalne suradnje DUNAV 2014. - 2020. raspisalo je natječaj za popunu radnog mjesta Službenik za komunikaciju na puno radno vrijeme u Budimpešti.

Opis poslova između ostaloga uključuje koordinaciju planiranja, upravljanja i nadgledanja programske komunikacijske strategije te njezinu provedbu te kontakt s vanjskim pružateljima komunikacijskih usluga, njihov odabir, koordinaciju i nadzor.

Detaljnije informacije o natječaju dostupne su na sljedećoj poveznici:

http://www.interreg-danube.eu/uploads/media/default/0001/40/988c476dc34375283a8535c12b117f8721f0e95c.pdf

Zainteresirani podnositelji se mole da svoje prijave zajedno s pripadajućom dokumentacijom dostave putem e-pošte na alessandra.pala@interreg-danube.eu do 13. srpnja 2020.


INTERREG DUNAV je program financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru cilja Europske teritorijalne suradnje, a u teritorijalnom smislu obuhvaća i pruža podršku regionalnoj suradnji između 14 zemalja dunavskog područja (9 EU članica + 3 IPA zemlje + 2 ENI zemlje): Hrvatska, Češka, Slovačka, Austrija, Njemačka (2 regije), Slovenija, Bugarska, Mađarska, Rumunjska, Moldavija, BiH, Srbija, Crna Gora, Ukrajina (4 regije).


Natječaj za popunu dva radna mjesta - PROJECT OFFICER i FINANCE OFFICER u okviru Jadransko-jonskog programa transnacionalne suradnje INTERREG ADRION 2014.-2020.
ART-ER Attractiveness Research Territory, razvojna agencija iz talijanske pokrajine Emilia-Romagna, raspisala je natječaje za popunu dva radna mjesta – PROJECT OFFICER i FINANCE OFFICER u okviru Jadransko-jonskog programa transnacionalne suradnje INTERREG ADRION 2014.-2020.

Natječaji za navedena radna mjesta provode se zbog povećanog obujma posla. Ugovori će se sklapati na određeno vrijeme, u trajanju od najduže 1 godine.

ART-ER će prijave za zapošljavanje zaprimati kontinuirano, odnosno do sastanka komisije za zapošljavanje. Zbog hitnosti postupka i potrebe za zapošljavanjem, cijeli proces izbora trajat će otprilike 10 radnih dana, ovisno o dostupnosti članova komisije za zapošljavanje.

Odabrani kandidati će biti pozvani na intervju (putem videopoziva) sa svrhom provjere kompetencija navedenih u priloženom životopisu.

Opis radnih mjesta, kao i sve relevantne informacije o natječajima nalaze se na poveznicama.
 
Sve informacije o natječajima dostupne su na sljedećim web stranicama:
PROJECT OFFICER - https://www.art-er.it/2020/04/ap02-nr-44-2020-category-5a/
FINANCE OFFICER - https://www.art-er.it/2020/04/ap02-nr-45-2020-category-5a/
 
 
INTERREG ADRION je program financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru cilja Europske teritorijalne suradnje, a u teritorijalnom smislu obuhvaća i pruža podršku regionalnoj suradnji između 4 države članice Europske unije i 4 države nečlanice (Italija, Grčka, Hrvatska, Slovenija; 4 IPA države: Albanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Srbija) tijekom programskog razdoblje 2014—2020.


 
 
22.11.2019. Javni natječaj za imenovanje ravnatelja/ica upravnih organizacija u sastavu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
13.11.2019. Javni natječaj za imenovanje ravnatelja/ica upravnih organizacija u sastavu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
08.11.2019. Javni natječaj za imenovanje ravnatelja/ica upravnih organizacija u sastavu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije
09.05.2019. Oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme