Objava poziva na dostavu projektnih prijedloga za "Pomorski pristup" u sklopu transnacionalnog programa Mediteran 2007.-2013.

Posljednji poziv pokrenut u transnacionalnom programu Mediteran 2007.-2013. usmjeren je na pomorski integrirani pristup i nadahnut „Strategijom plavog rasta“ Europske komisije.
 
U opisu posla nalazi se detaljan sadržaj ovog ograničenog poziva. Od partnera se traži rad na ograničenom broju tema kako bi se utvrdile najvažnije transnacionalne aktivnosti za projekte koji će se financirati u sljedećem programskom razdoblju.
 
Indikativni proračun poziva je 5 milijuna € ERDF sredstava i 250.000 € IPA sredstava (IPA fond se odnosi isključivo na prioritet 4 u opisu posla). Prijavni obrazac i obrazac za evaluaciju bit će dostupni tijekom listopada: informacije će biti objavljene na programskoj internetskoj stranici (www.programmemed.eu).
 
Poziv će biti zatvoren 10. siječnja 2014. godine u 12.00 sati po srednjeeuropskom vremenu.
 
Više informacija o samom pozivu, opis posla i ostale dijelove natječajne dokumentacije možete pronaći na: http://www.programmemed.eu/en/the-projects/open-call.html
 
 

Napomena:

Dana 19. studenog 2013. godine u Marseillesu će biti organiziran seminar za prijavitelje.