Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje bi se sufinancirale iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2015. godinu i projekcija za 2016. i 2017. godinu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava. Javni poziv se odnosi na manifestacije koje se održavaju tijekom 2015. godine i koje u svom programu uključuju prezentaciju otočnih proizvoda kojima je Ministarstvo dodijelilo oznaku „Hrvatski otočni proizvod“.

Za korištenje bespovratnih sredstava mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe; trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave te ostale pravne i fizičke osobe u Republici Hrvatskoj i izvan nje.

Najviši iznos koji se jednom organizatoru za jednu manifestaciju može odobriti putem ovog Javnog poziva je 20.000,00 kuna. 

Obavještavamo sve zainteresirane da je Izmjenom Javnog poziva rok za podnošenje prijava produljen do 15. listopada 2015.