Javni poziv za kandidiranje manifestacija koje bi se sufinancirale iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2015. godinu i projekcija za 2016. i 2017. godinu

Slika /arhiva/SLIKE/Sluzbene fotografije Vlada   ministarstva_shutterstock/mrrfeu09.jpg
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje Javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava. Javni poziv se odnosi na manifestacije koje se održavaju tijekom 2015. godine i koje u svom programu uključuju prezentaciju inovativnih i tradicijskih otočnih proizvoda kojima je Ministarstvo dodijelilo oznaku „Hrvatski otočni proizvod“.
 
Za korištenje bespovratnih sredstava mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe; trgovačka društva, obrti, zadruge, udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave te ostale pravne i fizičke osobe u Republici Hrvatskoj i izvan nje.
 
Najviši iznos koji se jednom organizatoru za jednu manifestaciju može odobriti putem ovog Javnog poziva je 20.000,00 kuna.  

Javni poziv je otvoren od dana objave na službenoj internetskoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.mrrfeu.hr do 15. svibnja 2015.


Dokumenti: