Javni poziv za angažiranje vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijava i vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje državne potpore u sklopu Interreg Programa Slovenija – Hrvatska 2021.-2027.


Ministarstvo za koheziju i regionalni razvoj Republike Slovenije, koje djeluje kao Upravljačko tijelo Interreg Programa Slovenija – Hrvatska 2021.-2027., objavilo je Javni poziv za angažiranje neovisnih vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijava i neovisnih vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje državne potpore u projektnim prijavama zaprimljenim u okviru rokova Otvorenih poziva za standardne projekte u okviru Programa.

Ovaj javni poziv pripremljen je s ciljem uspostave baze podataka vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete projektnih prijava podnesenih u okviru rokova Otvorenih poziva za standardne projekte u okviru Interreg Programa Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2021. -2027. te uspostave baze podataka vanjskih stručnjaka za ocjenjivanje relevantnosti projektnih prijava podnesenih za Program Interreg Slovenija – Hrvatska za razdoblje 2021. - 2027. u okviru relevantnih poziva, uz davanje preporuka kako bi se osigurala usklađenost projektnih prijava s pravilima o državnim potporama.

Više informacija dostupno je na službenoj programskoj stranici putem sljedeće poveznice: http://www.si-hr.eu/2127/hr/2023/09/07/javni-poziv-za-angaziranje-neovisnih-vanjskih-strucnjaka-za-ocjenjivanje-kvalitete-projektnih-prijava-i-neovisnih-vanjskih-strucnjaka-za-ocjenjivanje-drzavne-potpore-u-projektnim-prijavama-zaprimljeni/

Rok za podnošenje prijave je: 21. rujna 2023.

Kandidati svoje prijave moraju poslati na elektroničku adresu: gp.mkrr@gov.si