ZATVOREN 1. Poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru Interreg VI-A IPA Programa Hrvatska -Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2021.-2027.

Slika /slike/Vijesti/2023/Srpanj_kolovoz/Zatvaranje Int_2_8_2023.jpg

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo obavještavaju sve potencijalne prijavitelje da je 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga zatvoren danas u 15:00 sati.

Prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga bio je otvoren od 03. svibnja do 02. kolovoza 2023., a EU iznos dodijeljen za 1. poziv bio je 41.095.300,00 EUR.

Poziv je bio usmjeren na sva četiri prioriteta i šest specifičnih ciljeva Programa. Potencijalni prijavitelji bili su pozvani dostaviti prekogranične projektne prijedloge i aktivno doprinijeti gospodarskom rastu Programskog područja.

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo u suradnji s nacionalnim tijelima organizirali su informativne dane kako bi pružili detaljne informacije i praktične savjete za pripremu i podnošenje prijava u okviru 1. Poziva. Uz približno 600 sudionika, uspješno je održano 8 informativnih sesija o 1. pozivu na dostavu projektnih prijedloga u Podgorici, Budvi, Ljubuškom, Zadru, Brčkom, Banjoj Luci, Bjelovaru te Donjem Nikšiću od 17. svibnja do 7. lipnja 2023.

Osim informativnih dana, od 11. do 12. srpnja održane su 4 online sesije Pitanja i odgovori, isključivo namijenjene potencijalnim Vodećim partnerima čiji su projektni prijedlozi bili na naprednoj razini pripreme i potrebna im je bila konačna pomoć oko dizajna ili proračuna projekta.

Upravljačko tijelo i Zajedničko tajništvo zahvaljuju svim prijaviteljima na predaji svojih projektnih prijedloga. 

Pisane vijesti