Program transnacionalne suradnje INTERREG MEDITERRANEAN 2014. - 2020. – Nacionalni info dan – sva mjesta popunjena

Slika /slike/Vijesti/Interreg_mediterranean_logo.jpg

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji sa zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje INTERREG MEDITERRANEAN 2014. - 2020., organizira nacionalni info dan u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pripreme za prijavu na prvi poziv koji će službeno biti otvoren od 1. rujna do 2. listopada 2015.

Radionica će se održati 8. rujna 2015. s početkom u 8.30 sati u Hotelu ARCOTEL Allegra (Branimirova 29, Zagreb), a detaljan raspored možete pogledati ovdje.
 
S obzirom da je broj sudionika na info radionici ograničen i da su sva mjesta popunjena više nije moguće izvršiti prijavu.
 

U programu INTERREG MEDITERRANEAN 2014. - 2020. sudjeluje trinaest država mediteranskog područja, a do 2020. godine državama sudionicama bit će na raspolaganju 265 milijuna eura za transnacionalnu suradnju s ciljem jačanja kapaciteta za pametan i održiv rast, poticanja ekonomije s niskom razinom ugljika, razvoja energetske učinkovitosti, zaštite i promicanja prirodnih i kulturnih resursa mediteranskog područja te razvoja multilateralnih institucionalnih okvira kako bi se zajedničkim rješenjima odgovorilo na zajedničke izazove.

Skrećemo pozornost i na činjenicu da Program 22. rujna 2015. u Marseilleu organizira seminar za prijavitelje Horizontalnih projekata. Trening će biti fokusiran na detaljne upute kako ispuniti prijavni obrazac. Prijavitelji će imati i priliku prezentirati i raspraviti projektnu ideju na individualnim sastancima sa zajedničkim tajništvom Programa. S obzirom da je broj sudionika također ograničen, preporučamo da se, ako ste zainteresirani za preuzimanje uloge vodećeg partnera, pravovremeno prijavite. Više informacija o horizontalnim projektima možete pronaći na sljedećoj poveznici.
 

Pisane vijesti