Program transnacionalne suradnje dunavske regije 2021. - 2027. - poziv na nacionalnu info radionicu povodom 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga

Slika /slike/Vijesti/Interreg Danube Region_5_7_2022.png

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje dunavske regije, poziva vas na sudjelovanje na informativnom danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

U novom programskom razdoblju kroz 10 specifičnih ciljeva će se sufinancirati projekti koji se bave inovacijama, energijom, okolišem, društvenom uključivošću te boljim upravljanjem dunavske regije.

Cilj prvog poziva u novom razdoblju financiranja je ponuditi širok tematski raspon za najveći mogući broj zainteresiranih partnera.  U tom smislu za prijavitelje su otvorena sva 4 tematska prioriteta dok vrijednost poziva iznosi oko 92 milijuna eura EU sredstava uz stopu sufinanciranja od 80%.

Informativni dan će se održati 14. listopada 2022. godine u virtualnom formatu s početkom u 10:00 sati (tehnička provjera od 09:30 sati).

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo vas da se do 12. listopada 2022. do 15:00 sati prijavite putem online prijavnog obrasca.

Svim registriranim sudionicima će dan prije događaja biti poslana poveznica za sudjelovanje.

Dnevni red možete preuzeti ovdje.

Radni jezici su hrvatski i engleski.
 
Za sve dodatne upite vezano uz sudjelovanje na događanju možete se obratiti Nacionalnoj kontakt točki: ivan.lajtman@mrrfeu.hr.

Pisane vijesti