V. ProInvest u Zagrebu: Program prezentacije ključnih mjera Vlade Republike Hrvatske za poticanje investicija i restrukturiranje gospodarstva

U okviru ProInvesta, ključne mjere Vlade Republike Hrvatske za pokretanje investicijskog ciklusa i restrukturiranje gospodarstva bit će 07. svibnja 2013. predstavljene u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu, u Kongresnoj dvorani Globus, s početkom u 9.30 sati.
 

Sudionicima će se uvodno obratiti predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović.
 

Cilj je prezentacije upoznavanje poduzetnika, obrtnika i predstavnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave s područja Grada Zagreba te Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije s prilagodbama zakona i otklanjanjem prepreka kao preduvjeta za što jednostavniju i efikasniju provedbu investicijskih projekata.
 

 

Program:

 

9.30 – Obraćanje predsjednika Vlade Republike Hrvatske Zorana Milanovića
 

- Uvodna izlaganja
 

11.00 – Stanka
 

12.00 – Paralelne panel diskusije:
 

Panel diskusija A – „Restrukturiranje“ (sudjeluju: ministar financija Slavko Linić, ministar pravosuđa Orsat Miljenić, ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina)
 

Panel diskusija B – „Investicije“ (sudjeluju: potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar turizma Darko Lorencin te zamjenik ministra financija Boris Lalovac)
 

14.00 – Predstavljanje rezultata ankete (Dragan Bagić, IPSOS Puls)
 

14.30 – Izjave za medije
 

 

 


Najave