Poziv neovisnim stručnjacima u sklopu provedbe Programa transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. - 2027.

Slika /slike/Vijesti/Interreg_ sredisnja europa_15_11_2021_news.png
Program transnacionalne suradnje Središnja Europa 2021. – 2027. u teritorijalnom smislu obuhvaća i pruža podršku regionalnoj suradnji između devet srednjoeuropskih država članica Europske unije kroz sufinanciranje zajedničkih projekata s ciljem jačanja regionalnih inovacija, pametne specijalizacije, energetske tranzicije, zaštite okoliša, klimatskih promjena, poboljšanja prometnih veza te osnaživanja upravljačkih kapaciteta za regionalni razvoj. Program se provodi u razdoblju od 2021. do 2027. godine i kroz njega je za financiranje transnacionalnih projekata dostupno oko 208 milijuna eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Upravljačko tijelo Programa raspisalo je poziv vanjskim stručnjacima za pomoć pri ocjenjivanju projektnih prijedloga.

Prijave se zaprimaju putem Portala za prijave a od stručnjaka se očekuje da imaju visoku razinu profesionalnog iskustva u jednom ili više tematskih područja programa, provjeri financijskih kapaciteta ili provjeri usklađenosti sa shemama državnih potpora.

Više informacija i detaljnije upute o samoj prijavi možete pronaći na stranici programa https://www.interreg-central.eu/Content.Node/jobs/tenders.html.

Pisane vijesti