Potpredsjednik Vlade i ministar Branko Grčić na konferenciji ''Croatia Summit 2012''

Slika /arhiva/SLIKE/croatia summit 05 07 2012.png
Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić sudjelovat će na sedmoj međunarodnoj konferenciji 'Croatia Summit 2012 – Izgradnja države i EU iskustvo', koja će se održati u petak i subotu, 6. i 7. srpnja 2012. godine, u Hotelu Palace u Dubrovniku.

Potpredsjednik Grčić će sudjelovati na panel diskusiji pod nazivom "EU perspektiva kao pokretačka snaga za društvene i političke promjene", koja je na programu konferencije u subotu u 9 sati u dvorani 'Mare I'.


Domaćin skupa je Vlada Republike Hrvatske, a ugostit će predsjednike Vlada, ministre vanjskih poslova te visoke dužnosnike zemalja Europe, Sjeverne Amerike i južnog Mediterana.

U okviru konferencije raspravljat će se o aktualnim političkim, sigurnosnim i gospodarskim aspektima te mogućnostima izgradnje stabilne i prosperitetne budućnosti za zemlje jugoistočne Europe i šireg EU susjedstva.

U tom smislu, sedmi Croatia Summit zamišljen je kao platforma za razmjenu iskustava u izgradnji institucija između sudionika iz vladinog i nevladinog sektora. Namjera je uključiti u raspravu i zemlje južnog Mediterana, u svjetlu nedavnih razvoja događaja u toj regiji i izazova s kojima se još uvijek susreću.


Draft programme.pdf

 


Pisane vijesti