Potpredsjednik Grčić uručit će nagrade najboljim studentima u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova Europske unije“

U utorak, 21. listopada 2014. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (Trg J.F. Kennedyja 6) s početkom u 10 sati bit će predstavljeni rezultati Akademije regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, pilot projekta pokrenutog u lipnju ove godine s ciljem informiranja i obrazovanja studenata o svim aspektima korištenja EU fondova.
 
Na poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije odazvalo se desetak studentskih organizacija iz različitih dijelova Hrvatske. Studenti su proteklih mjeseci stjecali teoretska i praktična znanja o EU fondovima, a najbolji među njima bit će nagrađeni studijskim putovanjem u Bruxelles koje organizira Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. 
 
Nagrade studentima uručit će potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, a nakon svečanog dijela predstavljanja ovog projekta održat će se panel rasprava „Mogućnosti mladih iz EU fondova“. Posebno će biti riječi o mogućnostima  za start up, te mjerama za zapošljavanje „Garancija za mlade“.
 


Najave