Partnerske konzultacije od 4. do 6. prosinca u Zagrebu

Slika /arhiva/SLIKE/Partnerske konzultacije.jpg

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira druge Partnerske konzultacije pod nazivom „Hrvatska i fondovi Europske unije 2014.-2020.: Ulaganje u budućnost“ , a koje će se održati u Hotelu Westin u Zagrebu od 4.-6. prosinca 2013. godine.
 

Time se nastavlja proces savjetovanja sa zainteresiranim partnerima i javnošću, započet u lipnju 2013., a koji je vezan uz planiranje i programiranje europskih strukturnih i investicijskih fondova u okviru Kohezijske politike za financijsko razdoblje Europske unije 2014.-2020. godine.
 

Dana 4. prosinca predstavit će se trenutni status i obveze vezane uz planiranje korištenja fondova Europske unije u razdoblju od 2014.-2020. godine. Također će biti predstavljena strategija i područja ulaganja za navedeno razdoblje te integrirani pristup teritorijalnom razvoju. Dana  5. i 6. prosinca održavaju se rasprave o pojedinim prioritetima ulaganja na kojima će pored predstavnika tijela državne uprave panelisti biti uvaženi sveučilišni profesori, znanstvenici te predstavnici civilnog i poslovnog sektora.
 


Dnevni red Partnerskih konzultacija pročitajte OVDJE
 

 

 


Pisane vijesti