Natječaj za odabir ponuditelja za izradu idejnog rješenja hrvatskog paviljona na EXPO 2020 u Dubaiju, njegova implementacija, održavanje i deinstalacija

Slika /slike/Vijesti/Expo_2020_Dubai_UAE_image_13.jpg

Obavijest o produljenju roka za dostavu ponuda

Rok za dostavu ponuda za ''Natječaj za odabir ponuditelja za izradu idejnog rješenja hrvatskog paviljona na EXPO 2020 u Dubaiju, njegovu implementaciju, održavanje i deinstalaciju'' produljuje se do 1.4.2019.

Ponuda, bez obzira na način dostave, mora biti zaprimljena od strane Naručitelja najkasnije dana 1.4.2019. godine do 12:00 sati.

Napominjemo pritom kako je osnovni cilj idejnog rješenja hrvatskog paviljona vizualizacija i prezentacija važnosti trenutka stvaranja ideje u sklopu teme “Mobilnost uma”.

Konceptualni okvir iz priloga natječaja, a koji uključuje korištenje LED tehnologije u modelu vođenih tura posjetitelja, samo je jedan od primjera idejnog rješenja te ne predstavlja ograničavajući okvir  za izradu ponuda ovog natječaja u smislu korištenja različitih tehnologija, načina  i trajanja interakcije s posjetiteljima (u obzir će se uzeti i modeli trajnog protoka posjetitelja),  kao i same prezentacije hrvatskog paviljona.

Predmet nabave: Natječaj za odabir ponuditelja za izradu idejnog rješenja hrvatskog paviljona na EXPO 2020 u Dubaiju, njegovu implementaciju, održavanje i deinstalaciju.

Krajnji rok dostave ponuda: 1.4.2019. do 12:00 
 

Pisane vijesti