Ministrica Tramišak svečano će uručiti dva ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za Grad Vukovar

Poštovani predstavnici medija,
 
ovim putem Vas pozivamo na svečano uručivanje ugovora koje će se održati u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU u četvrtak, 17. prosinca 2020. godine u 13 sati (Miramarska cesta 22, 10 000 Zagreb, 5. kat).
 
Ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU, Nataša Tramišak i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, Tomislav Petric uručit će ugovore korisniku projekata, gradonačelniku Grada Vukovara Ivanu Penavi.
 
Riječ je o projektima „Rekonstrukcija zgrade „Radnički dom“ u Borovu naselju i prenamjena u prostor Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru. Cilj projekta je unaprjeđenje obrazovne infrastrukture i modernizacije obrazovnih sadržaja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 59 milijuna kuna, a vrijednost bespovratnih sredstava fondova Europske unije iznosi 40,7 milijuna kuna.
 
Projekt pod nazivom „Izgradnja ekonomske škole Vukovar“ za cilj ima unaprjeđenje obrazovne infrastrukture u Vukovaru i regiji. Ukupna vrijednost projekta iznosi 93 milijuna kuna, a vrijednost bespovratnih sredstava fondova Europske unije iznosi 46,4 milijuna kuna.
 
Nakon svečanog uručivanja predviđene su izjave za medije.
 
Zbog epidemioloških razloga molimo vas da koristite zaštitne maske te da potvrdite svoj dolazak na mail: ivana.belan@mrrfeu.hr .

Najave