Ministar Pavić na potpisivanju ugovora za projekte razvoja poduzetništva u Kninu i Benkovcu

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja ministar regionalnoga razvoja i fondova EU mr.sc. Marko Pavić sudjelovat će na potpisivanju 11 ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za pozive „Razvoj poduzetništva u gradu Kninu“ i „Razvoj poduzetništva u gradu Benkovcu“ koji se sufinanciraju iz Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“

Svečano potpisivanje ugovora održat će se u ponedjeljak, 5. kolovoza u Kninu, u Gradskoj vijećnici (Ulica dr. Franje Tuđmana) s početkom u 14 sati.
 
Vrijednost ugovora koji će se potpisati u Kninu veća je od 8,5 milijuna kuna, a bespovratna sredstva iznose oko 5,4 milijuna kuna.
 
U okviru spomenutih poziva dodjeljuju se bespovratna sredstva (regionalne potpore i potpore male vrijednosti) mikro, malim i srednjim poduzetnicima za ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu s ciljem rasta broja investicija, jačanja konkurentnosti, novog zapošljavanja te očuvanje postojećih radnih mjesta na području gradova Knina i Benkovca.
 
 

Najave