Konferencija: "Regionalni razvoj u novoj europskoj perspektivi: mogućnosti, izazovi i najbolje prakse za Panonsku Hrvatsku“

Zamjenik ministra regionalnog razvoja i fondova EU Jakša Puljiz sudjeluje na konferenciji Regionalni razvoj u novoj europskoj perspektivi: mogućnosti, izazovi i najbolje prakse za Panonsku Hrvatsku“, koja se održava u Osijeku u organizaciji Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje. Na konferenciji, uz zamjenika ministra, sudjeluju Vladimir Šišljagić, župan Osječko-baranjske županije, Stjepan Ribić, direktor Razvojne agencije te Nj.E. Paul Vandoren, šef DEU u RH.

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje iz Osijeka (Osječko-baranjska županija) provodi projekt pod nazivom Hermes u okviru programa Delegacije Europske unije - IPA Info. Putem ovog projekta nastojali su pružiti relevantne informacije o članstvu Republike Hrvatske u EU za različite sektore društva: ruralni razvoj i poljoprivreda, okoliš, socijalna politika, razvoj gospodarstva i poduzetništva, regionalni razvoj te priprema za korištenje strukturnih fondova.


Pisane vijesti