Komunikacija, informiranje i vidljivost u kontekstu EU fondova

Grupa polaznika za seminar "Komunikacija, informiranje i vidljivost u kontekstu EU fondova",  je popunjena


23. i 24. svibnja 2013.


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira dvodnevno predavanje/radionicu „Komunikacija, informiranje i vidljivost u kontekstu EU fondova“, koja će se održati 23. i 24. svibnja 2013. godine od 9:00 – 16:15 sati u prostorijama Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge,  Radnička cesta 80/V, Zagreb (ZagrebTower).

Predavanje/radionica je namijenjena osobama nadležnim za informiranje javnosti o programima i projektima (su)financiranim od strane Europske unije (EU) u tijelima državne i javne uprave – Publicity Officer-ima, kao i zaposlenicima tijela lokalne i regionalne samouprave te javnih institucija, korisnica sredstava EU, zaduženim za osiguravanje mjera vidljivosti o korištenju sredstava iz programa EU te informiranja javnosti o istima.

Rok za prijavu je do ponedjeljka,  20. svibnja 2013. Prijavnice zaprimljene nakon tog roka neće biti uvažene. Svi sudionici uvršteni u grupu o tome će biti obaviješteni putem elektroničke pošte. Ukoliko se najkasnije 2 dana prije početka ne dobije potvrda za sudjelovanje na seminaru, dolazak na isti neće biti dozvoljen.

Broj sudionika ograničen je na 20 osoba te ćemo slijedom toga u obzir uzeti prvih 20 prijava.

 


Najave