Informativne radionice za potencijalne prijavitelje projekata u okviru ciljanog 4. roka za dostavu projektnih prijedloga u sklopu programa Interreg V-A Slovenija-Hrvatska 2014.-2020.

Slika /slike/Vijesti/Interreg slo hr za naslovnicu.jpg

Zajedničko tajništvo Programa prekogranične suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska 2014.-2020. organizira dvije Informativne radionice za potencijalne prijavitelje projekata u okviru ciljanog 4. roka za prijavu projekata u području sigurnosti (civilna zaštita, hitne službe i službe za spašavanje), te u području prekograničnog javnog prijevoza i usluga održive mobilnosti (Prioritetna os 3, Investicijski prioritet 11).

Informativne radionice za prijavitelje će pokrivati sljedeće teme:
 
  • predstavljanje programa i otvorenog javnog poziva (ciljani 4. rok),
  • predstavljanje elektroničkog sustava za praćenje (eMS) i obrasca za prijavu,
  • prihvatljivost izdataka,
  • najčešće pogreške.

Prva informativna radionica biti će na slovenskom jeziku te će se održati 14.09.2021. godine, na daljinu. Svoje sudjelovanje možete potvrditi najkasnije do 7. rujna 2021. na sljedećoj poveznici: Prijava na radionicu na slovenskom jeziku.
 
Druga informativna radionica biti će na hrvatskom jeziku te će se održati 14.09.2021. godine, na daljinu. Svoje sudjelovanje možete potvrditi najkasnije do 7. rujna 2021. na sljedećoj poveznici: Prijava na radionicu na hrvatskom jeziku.
 
Broj mjesta na objema radionicama je ograničen! Ista osoba može se prijaviti samo na jednu radionicu. Za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti najviše dvije osobe iz iste organizacije. Obje radionice imat će isti sadržaj.

4. rok za podnošenje projektnih prijedloga istječe 12.10.2021. u 12:00 sati.

Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga s pripadajućom dokumentacijom nalazi se na sljedećoj poveznici: Otvoreni poziv i natječajna dokumentacija.

Pisane vijesti