Informativne radionice za potencijalne prijavitelje - Program prekogranične suradnje Slovenija – Hrvatska 2014. – 2020.

Zajedničko tajništvo Programa prekogranične suradnje Slovenija – Hrvatska 2014. – 2020. u veljači 2016. godine organizira informativne radionice za potencijalne prijavitelje.

Zajedničko tajništvo Programa prekogranične suradnje Slovenija – Hrvatska 2014. – 2020. u veljači 2016. godine organizira informativne radionice za potencijalne prijavitelje, koje će obuhvaćati sljedeće teme:
 
  • prezentacija otvorenog javnog poziva i natječajne dokumentacije,
  • prihvatljivost troškova,
  • informiranje i obavještavanje,
  • elektronički sustav za praćenje – eMS.

Prva informativna radionica će biti održana 17.2.2016. u Rogaškoj Slatini., a pozivnicu možete preuzeti na sljedećoj poveznici: Pozivnica Rogaška Slatina.
Molimo vas da za prijavu ispunite obrazac na sljedećoj poveznici: Prijava Rogaška Slatina.
 
Druga informativna radionica će biti održana 22.2.2016. u Opatiji., a pozivnicu možete preuzeti na sljedećoj poveznici: Pozivnica Opatija.
Molimo vas da za prijavu ispunite obrazac na sljedećoj poveznici: Prijava Opatija.
 
Broj mjesta je ograničen! Ista osoba se može prijaviti samo na jednu radionicu. Za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti najviše dvije osobe iz iste organizacije. Obje radionice će imati jednaki sadržaj i biti će provedene na način da mogu prisustvovati prijavitelji iz obiju država jer će biti osigurano simultano prevođenje.

Pisane vijesti