Vlada Republike Hrvatske organizira Investicijsku konferenciju “Invest HR“

Vlada Republike Hrvatske organizira Investicijsku konferenciju «Invest HR» u ponedjeljak, 25. svibnja 2015. godine, u 9,30 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu.
 
Investicijsku konferenciju uvodnim će govorom otvoriti predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović.
 
Glavni cilj konferencije je predstavljanje investicijskih prilika i potencijala Republike Hrvatske domaćim i inozemnim ulagačima, s naglaskom na uspješno provedene investicijske projekte. Kroz panel rasprave predstavit će se provedeni programi i mjere Vlade Republike Hrvatske koji su direktno utjecali na poboljšanje uvjeta poslovanja i ulaganja u Republici Hrvatskoj.  
 
U radu Investicijske konferencije u ime Vlade Republike Hrvatske sudjelovat će Branko Grčić, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ivan Vrdoljak, ministar gospodarstva, Darko Lorencin, ministar turizma, Anka Mrak Taritaš, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja i Damir Novinić, ravnatelj Agencije za investicije i konkurentnost. 
 
Najuspješnijim investitorima u Republici Hrvatskoj dodijelit će se priznanja za najuspješniji investicijski projekt u industriji i najuspješniji investicijski projekt u turizmu, a budući da poduzetnička infrastruktura i brzina izdavanja dozvola imaju veliku ulogu u privlačenju i realizaciji investicijskih projekata, dodijelit će se i priznanja za najbrže izdavanje dozvole građenja i poduzetničku zonu.

Najave | Trgovina i investicije