Uključite se u "Dane otvorenih vrata EU projekata" i saznajte kako EU fondovi mijenjaju Hrvatsku!

Slika /slike/Vijesti/2024/Listopad/DOV 2024. za web-02_4.10.2024._143353.jpg

Od 5. do 20. listopada bit će predstavljeno više od 120 EU projekata diljem Hrvatske, a detaljan raspored i više informacija dostupno je na dov.eufondovi.gov.hr.  

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i ove godine organizira informativno-edukativno događanje „Dani otvorenih vrata EU projekata“, kroz koje potiče korisnike da predstave rezultate svojih projekata koji su (su)financirani bespovratnim sredstvima iz EU fondova.

Samo događanje ima za cilj pružiti informacije zainteresiranim građanima o brojnim EU projektima koji su realizirani u njihovoj neposrednoj blizini, koji podižu kvalitetu života i doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice. Ujedno, ovo je prilika i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova da iz prve ruke dobiju sve bitne informacije o tome kako prijaviti i provesti EU projekt te kako realizirati vlastite projektne ideje.

Kroz posjete lokacijama, radionice, predavanja, virtualne šetnje te zabavni i edukativni program ove će se godine predstaviti više od 120 korisnika i projekata iz područja kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i dr.

Detaljan raspored i više informacija o sudionicima i aktivnostima možete pratiti na: https://dov.eufondovi.gov.hr.

Pisane vijesti