U petak 28. studenoga 2014. održat će se Okrugli stol o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama Zakona o otocima i Prijedlogu iskaza o procjeni učinaka propisa

Slika /arhiva/SLIKE/PRESS-ZID-predvorje-mrrfeu_smanjeno.jpg
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije sukladno članku 22.  Zakona o procjeni učinaka propisa (NN broj 90/11) provodi od 10. do 28. studenog Javnu raspravu o Nacrtu prijedloga Zakona o izmjenama Zakona o otocima i Prijedlogu iskaza o procjeni učinaka propisa.
 
U Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (Račkoga 6,  Zagreb)  28. studenog 2014. u 10 sati održat će se Okrugli stol na kojem će se razmotriti Nacrt prijedloga Zakona o izmjenama Zakona o otocima i Prijedlogu iskaza o procjeni učinaka propisa.
 
Zbog prostornog ograničenja, molimo sve zainteresirane da do 26. studenog 2014. dostave na e-mail adresu: otoci@mrrfeu.hr  podatke o osobama koje će sudjelovati na Okruglom stolu (ime, prezime, adresa, naziv tvrtke, obrta, udruge, saveza i sl.), a Ministarstvo će potom, prema redoslijedu prijava za sudjelovanje, e-mailom poslati potvrdu sudjelovanja.


Preuzimanja:


Pisane vijesti