Sjednica Nadzornog odbora Operativnog programa „Regionalna konkurentnost 2007.-2013.“ održat će se u Zagrebu 18. studenoga 2014.

Slika /arhiva/SLIKE/PRESS-ZID-predvorje-mrrfeu_smanjeno.jpg
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira četvrtu sjednicu Nadzornog odbora Operativnog programa „Regionalna konkurentnost 2007.-2013.“ koja će se održati u Zagrebu 18. studenoga 2014. godine u hotelu Esplanade s početkom u 14 sati.
 
Na Sjednici će sudjelovati članovi Odbora sastavljenog od predstavnika tijela državne uprave, predstavnici partnerskih institucija, civilnoga društva, socijalni i ekonomski partneri, predstavnici jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave kao i predstavnici Glavne uprave za regionalnu i urbanu politiku Europske komisije.
 
Članovima će biti predočeno Izvješće o provedbi Operativnog programa na programskoj razini i po prioritetnim osima u razdoblju od 1. travnja do 30. rujna 2014. godine, Izvješće o provedbi Komunikacijskog akcijskog plana s planom aktivnosti u nadolazećem razdoblju kao i najava provedbe tekućih vrednovanja.
 


Pisane vijesti