Regionalni informativni dan o sudjelovanju u centraliziranim aktivnostima Programa za cjeloživotno učenje

Slika /arhiva/SLIKE/grundtvig_logo_english.jpg
U organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU održava se Regionalni informativni dan na temu centraliziranih aktivnosti Programa za cjeloživotno učenje. Cilj Regionalnog informativnog dana jest predstaviti mogućnosti korištenja centraliziranih aktivnosti Programa za cjeloživotno učenje za potencijalne korisnike iz Hrvatske, ali i zemalja regije: Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije te osiguravanje platforme za stvaranje kontakata i uspostavljanje buduće suradnje predstavnika iz regije.

Tijekom regionalnog informativnog dana predstavit će se centralizirane aktivnosti Comenius, Erasmus, Leonardo da Vinci i Grundtvig programa, Transverzalnog i Jean Monnet programa, kao i primjeri dobre prakse centraliziranih aktivnosti. Predavači će biti predstavnici Europske komisije i Izvršne Agencije za obrazovanje, kulturu i audiovizualne medije (EACEA).

Regionalni informativni dan održat će se 22. svibnja 2012. godine u Zagrebu, u Hotelu Dubrovnik, Gajeva 1, a predviđeno trajanje događanja je od 10,00 do 15,30 sati. Kako je broj sudionika ograničen, prijavu je moguće izvršiti putem prijavnog obrasca, najkasnije do 5. svibnja 2012. godine.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti putem e-mail adrese: snjezana.matek.sacer@mobilnost.hr.

Više informacija o Programu za cjeloživotno učenje te ostalim programima u nadležnosti Agencije za mobilnost i EU programe možete pronaći na internet stranici www.mobilnost.hr
 


Najave