Program Mediteran: informativni seminar za korisnike projekata

Slika /arhiva/SLIKE/Program Mediteran_08_02_2013_1.jpg

U organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) i Zajedničkog tehničkog tajništva Programa MED u Dubrovniku je 5. veljače 2013. održan informativni seminar za korisnike projekata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crna Gore i  Albanije, u sklopu transnacionalnog Programa Mediteran (MED).

Predstavnici Zajedničkog tehničkog tajništva programa MED održali su niz prezentacija u kojima su korisnicima projekata predstavili relevantne detalje potrebne za uspješnu provedbu projekata te obveze koje proizlaze iz ugovora o sufinanciranju. Seminaru je također prisustvovao i djelatnik posebnog ureda Zajedničkog tehničkog tajništva za suradnju sa IPA državama (IPA Liaison officer) MED Programa, g. Kyrillos Dimanopoulos.

Predstavnici MRRFEU-a, kao suorganizator seminara, upoznali su sudionike, a posebno hrvatske projektne partnere, sa  sustavom kontrole provedbe projekata, procesom izvještavanja o provedbi projekata te načinu rada Kontrolnog tijela uspostavljenog pri MRRFEU.  

Predstavnici Zajedničkog tehničkog tajništva programa MED iskazali su zadovoljstvo vezano uz odaziv hrvatskih partnera seminaru kao i partnera i predstavnika iz drugih zemalja, te su istaknuli važnost  njihove međusobne suradnje s naglaskom na razmjeni iskustava, posebice kad je riječ o provedbi projekata i djelovanju sustava prvostupanjske kontrole.

Galerija: 
 



Pisane vijesti