Poziv na prvu radionicu u okviru izrade programa prekogranične suradnje između Mađarske i Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u ime Republike Hrvatske i Razvojna agencija „Széchenyi“ u ime Mađarske zajednički upravljaju procesom pripreme programa prekogranične suradnje između dviju država za programsko razdoblje 2014.-2020.
 

Na radionici će tim stručnjaka za programiranje predstaviti prvi nacrt analize stanja pograničnog područja izrađen na temelju dostupnih podataka i dokumenata. Nakon prikaza rezultata analize stanja, svim će se sudionicima pružiti prilika sudjelovanja u razradi sadržaja analize. Nadalje na radionici će se predstaviti i SWOT analiza pograničnog područja te omogućiti rasprava sa sudionicima. Stručnjaci će također predstaviti cjelokupan proces programiranja s naglaskom na očekivane rezultate i daljnji tijek uključivanja dionika u proces.
 

Radionica će se održati u Tehnološko inovacijskom centru Međimurje u Čakovcu, 28. lipnja, od 10.30h do 16.00h.
 

Radni jezik u procesu programiranja je engleski, stoga će i nacrt dokumenta s analizom stanja i komunikacija na radionici biti na engleskom. Kako na radionici neće biti osiguran prijevod, potrebno je osigurati prisutnost predstavnika  institucija i organizacija koji govore engleski. Moguće je sudjelovanje osobnog prevoditelja.
 

Molimo Vas da Vaše sudjelovanje potvrdite na sljedeću e-mail adresu: huhrcbc@vitalpro.hu

 


Najave