Potpredsjednik Vlade i ministar Branko Grčić u Krapinsko-zagorskoj županiji

Slika /arhiva/SLIKE/06_Vetropack_Straza.jpg

Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić boravit će u petak, 18. svibnja 2012. godine, u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić boravit će u petak, 18. svibnja 2012. godine, u Krapinsko-zagorskoj županiji.

U okviru posjeta, obići će Općinu Kumrovec gdje će održati radni sastanak s predstavnicima županije i općine te saborskim zastupnicima. Na sastanku će razgovarati o projektima na području Krapinsko-zagorske županije (IPA, Programi EU, EIB) te prezentaciji budućih razvojnih planova i programa.

U 11 sati potpredsjednik Grčić će u tvrtki Vetropack Straža d.d. u Humu na Sutli pustiti u rad peć za proizvodnju bijelog stakla.

U 13 sati obići će projekt izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Humu na Sutli, koji je u tijeku.

Općinu Marija Bistrica potpredsjednik Grčić obići će u 14.20 sati, u kojoj će obići radove na vodoopskrbnom cjevovodu, projektu sufinanciranom sredstvima iz zajmova Europske investicijske banke (EIB II programa 'Integralni razvoj lokalne zajednice').

Po završetku posjete Općini Marija Bistrica uslijedit će sastanak s načelnicima i gradonačelnicima Krapinsko – zagorske županije, nakon čega je predviđeno obraćanje potpredsjednika Branka Grčića.

Novinari koji će biti u pratnji tijekom cijelog posjeta Krapinsko-zagorskoj županiji, moći će zabilježiti početak radnog sastanka u Kumrovcu, svečano otvorenje peći u tvrtki Vetropack Straža i prigodni govor tijekom Programa u Domu kulture, obilazak pročiščivača u Humu na Sutli. U općini Marija Bistrica obilazak vodovodnog cjevovoda, gdje su predviđene izjave za medije u 14.30 sati te snimiti početak radnog sastanka s načelnicima i gradonačelnicima.
 


Najave