Potpredsjednik Grčić u radnom posjetu općini Tisno

Slika /arhiva/SLIKE/Tisno_20_6_2014_1.jpg
Za vrijeme radnog posjeta općini Tisno u Šibensko-kninskoj županiji, potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, s pomoćnikom Venkom Ćurlinom, u petak, 20. lipnja 2014. susreo se s predstavnicima Općine Tisno, Šibensko-kninske županije i Razvojne agencije Šibensko-kninske županije.

U razgovoru su sudjelovali Ivan Klarin, saborski zastupnik i načelnik Općine Tisno, sa suradnicima, te Zoran Smolić, zamjenik šibensko-kninskog župana i Drago Matić, ravnatelj Razvojne agencije Šibensko-kninske županije, a posebno je bilo riječi o projektima koje Ministarstvo sufinancira u području socijalne i komunalne infrastrukture, kao i onima koji se financiraju iz EU fondova ili se pripremaju za EU natječaje.

Nakon obilaska zgrade Doma za starije i nemoćne, te školske sportske dvorane, objekata čija se realizacija sufinancira sredstvima Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, potpredsjednik Grčić razgovarao je i s poduzetnicima s otoka Murtera.

Prigodom tog susreta, otočni poduzetnici upoznati s aktivnostima koje Vlada čini na rasterećenju gospdarstvenika i poticanju gospodarskog rasta, posebice na otocima. Ujedno, otočni poduzetnici upoznali su potpredsjednika Grčića sa svojim planovima, osobito u sektoru turizma.
 

Galerija:
 


Pisane vijesti