Potpredsjednik Grčić u Ludbregu i Ivancu o novim investicijama

Slika /arhiva/SLIKE/grcic1-ivanec-270514.jpg

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić posjetio je u utorak, 27. svibnja 2014., gradove Ludbreg i Ivanec u Varaždinskoj županiji.
 

Tom je prigodom obišao je pogone tvrtke „Ducati komponenti“ u Ludbregu koja više od 10 godina posluje u sastavu talijanske kompanije "Ducati Energia" koja zapošljava preko 700 radnika u više zemalja, a njih 100-njak radi u Ludbregu. Dražen Crnković, direktor tvrtke i Alberto Guidi, predsjednik Uprave i većinski vlasnik "Ducati Energia", prezentirali su potpredsjedniku Grčiću proizvodna postignuća i investicijske planove koji će donijeti i otvaranje novih radnih mjesta. U razgovoru su sudjelovali i saborski zastupnik Mario Habek, zamjenici župana Varaždinske županije Alen Kišić i Alan Košić, Dubravko Bilić, gradonačelnik Ludbrega i Štefica Španić, direktorica tvrtke "Poslovne zone."
 

U Ivancu je potpredsjednik Grčić održao radni sastanak s gradonačelnikom Miloradom Batinićem, potpredsjednikom Hrvatskog sabora i gradonačelnikom Ivanca, i njegovim suradnicima na temu kapitalnih gradskih projekata koji su pripremljeni za kandidiranje prema EU fondovima, kao i projektima koji su realizirani uz potporu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.


Galerija:

 


Pisane vijesti