Potpredsjednik Grčić 28.10.2014. u Vukovaru na svečanosti potpisivanja ugovora za infrastrukturne projekte

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić sudjeluje u utorak, 28. listopada 2014. u Vukovaru na svečanosti potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, Ugovora o sufinanciranju i Ugovora o partnerstvu za infrastrukturne projekte iz područja voda za aglomeracije Vukovar, Čakovec i Županja. 
 
Svečanost će se održati u sklopu redovite godišnje prezentacije Operativnog programa „Zaštita okoliša“ za razdoblje 2007. – 2013. u  Kongresnoj dvorani Ružičkine kuće u Vukovaru, Strossmayerova 25 s početkom u 12 sati. 
 
Na svečanosti sudjeluju ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, zamjenik ministra zaštite okoliša i prirode te predstavnik Upravljačkog tijela Operativnog programa zaštite okoliša Hrvoje Dokoza, čelništvo Hrvatskih voda, gradonačelnici Vukovara, Čakovca i Županje, načelnici općina uključenih u projekt, predstavnici lokalnih komunalnih poduzeća i drugi. 
 
Infrastrukturni projekti u aglomeracijama Vukovar, Čakovec i Županja vrijedni su više od 712 milijuna kuna, a u sufinanciranju svakog od ovih projekata Europska unija sudjeluje sa više od 70 %.
 


Najave