Otvoren 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga na programu prekogranične suradnje Mađarska - Hrvatska 2021. - 2027.

Slika /slike/Vijesti/2024/Rujan/HR-HU/fotka 1 - Copy.png

Rok za predaju projektnih prijedloga je 29. studenoga 2024. u 12.00 sati.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske kao Upravljačko tijelo i Ministarstvo vanjskih poslova i trgovine Mađarske objavili su 2. rujna 2024. prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga programa Interreg VI-A Mađarska-Hrvatska 2021.-2027.


Rok za predaju projektnih prijedloga je 29. studenoga 2024. u 12.00 sati prema evidenciji sustava INTERREG+. Pokušaji podnošenja projektnih prijava nakon tog roka biti će blokirani od strane INTERREG+ aplikacijskog modula.

Aplikacijskom modulu pristupiti se može putem ove poveznice dok se detalji prvog poziva s prijavnim paketom za preuzimanje mogu pronaći ovdje: Prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga.
 
U svrhu upoznavanja s uvjetima poziva i postupkom prijave projektnih prijedloga za sve zainteresirane organizirat će se info radionice. Točno vrijeme i lokacije radionica bit će objavljeni uskoro na web stranici Programa. Sve dodatne informacije kao i kontakt podaci programskih tijela mogu se pronaći na istoj web stranici dok se korisnički priručnik INTERREG+ IT aplikacijskog modula može pronaći ovdje.

Pisane vijesti