Održana radionica za potencijalne prijavitelje poziva za dodjelu bespovratnih sredstava 'Razvoj e-usluga'

Slika /slike/Vijesti/Radionica_180816.png

U sklopu raspisanog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava 'Razvoj e-usluga' 18. kolovoza 2016. godine održana je informativna radionica za potencijalne prijavitelje. Radi se o ograničenom pozivu za koji su potencijalni prijavitelji Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstvo kulture, Ministarstvo turizma, Ministarstvo pravosuđa, Ministarstvo branitelja, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje i Državna geodetska uprava.

Na informativnoj radionici predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije ukratko su predstavili poziv, dok su na pitanja potencijalnih prijavitelja osim predstavnika MRRFEU-a, odgovarali i predstavnici Ministarstva uprave u svojstvu sektorski nadležnog tijela te Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

Ukupni očekivani rezultat ovog specifičnog cilja jest do 2023. godine povećati razinu korištenja usluga e-uprave od strane građana, što se vrednuje s obzirom na učestalost korištenja usluga e-uprave od strane pojedinaca i povećanja broja stanovnika koji komuniciraju s javnim ustanovama. Prijave na poziv moguće su od 1. rujna 2016. godine.

Pisane vijesti