Ministrica Tramišak svečano će uručiti ugovor za veliki projekt „Izgradnja nacionalne agregacijske širokopojasne infrastrukture i povezivanje ciljanih javnih korisnika“

Poštovani predstavnici medija ovim putem Vas pozivamo na svečano uručivanje ugovora koje će se održati u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU u četvrtak, 10. prosinca 2020. godine u 10 sati (Miramarska cesta 22, 10 000 Zagreb, 5. kat).

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU, Nataša Tramišak i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU, Tomislav Petric uručiti će ugovor korisniku projekta, tvrtki Odašiljači i veze za veliki projekt „Izgradnja nacionalne agregacijske širokopojasne infrastrukture i povezivanje ciljanih javnih korisnika“.
 
Ukupna vrijednost projekta je 786 milijuna kuna, a vrijednosti bespovratnih sredstava fondova Europske unije iznosi 770 milijuna kuna.
 
Ugovor koji će se uručiti ujedno je i zadnji ugovor za veliki projekt koji potpisujemo u Republici Hrvatskoj u financijskoj perspektivi.
 
Na svečanom uručivanju ugovora biti će prisutan i državni tajnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, gospodin Alen Gospočić.
 
Nakon svečanog uručivanja predviđene su izjave za medije.
 
Zbog epidemioloških razloga molimo vas da koristite zaštitne maske te da potvrdite svoj dolazak na mail: ivana.belan@mrrfeu.hr .

Najave