Konferencija "EU za mlade"

Slika /slike/Vijesti/rsz_eu_za_mlade.png
Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije najavljuju Konferenciju „EU za mlade“, koja će se održati 10. prosinca 2015. godine, s početkom u 10 sati (registracija u 9.30 sati) u prostoru Muzičke Akademije u Zagrebu (Trg Maršala Tita 12).
 
Cilj konferencije je informirati studente, mlade nezaposlene osobe i mlade poduzetnike o njihovim mogućnostima iz EU fondova, kroz dvije tematske panel rasprave:

1. Mogućnosti za obrazovanje, stažiranje, volontiranje i zapošljavanje iz EU fondova

U panel raspravi „Mogućnosti za obrazovanje, stažiranje, volontiranjei zapošljavanje iz EU fondova“ predstavnici Ministarstva rada i mirovinskog sustava i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prezentirat će aktualne mogućnosti obrazovanja i zapošljavanja mladih uz pomoć EU fondova, a korisnici ERASMUS programa i mjere Stručnog osposobljavanja za rad svoja osobna iskustva u korištenju navedenih programa.

2. Mogućnosti za mlade poduzetnike iz EU fondova
 
U panel raspravi „Mogućnosti za mlade poduzetnike“ predstavnici Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske mreže poslovnih anđela predstavit će mladima mogućnosti za pokretanje vlastitog posla uz pomoć EU fondova, a korisnik programa ERASMUS za poduzetnike svoje osobno iskustvo sudjelovanja u programu, profesionalnog usavršavanja i razmjene iskustava tijekom boravka u inozemstvu.
 
Prijava za sudjelovanje na konferenciji vrši se isključivo popunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi u nastavku.
 
Prijavni obrazac
 
Prijave će se zaprimati do popunjena kapaciteta dvorane, a najkasnije do 8. prosinca 2015. godine.

Predviđeno trajanje programa je od 10:00 do 13:30 sati.

Najave