IV. Partnerske konzultacije o prijedlogu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Slika /arhiva/SLIKE/Partnerske konzultacije_31_10_2014.jpg
U ponedjeljak, 10. studenog 2014. godine, u hotelu International u Zagrebu (Miramarska 24), Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU organizira četvrte partnerske konzultacije o prijedlogu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija za financijsko razdoblje 2014.-2020. 
 
Time se nastavlja proces savjetovanja sa zainteresiranim partnerima i javnošću, započet u lipnju 2013. godine, a koji je vezan uz planiranje i programiranje sredstava iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u okviru Kohezijske politike za financijsko razdoblje Europske unije 2014.-2020. godine. 
 
Na konzultacije su pozvani predstavnici jedinica regionalnih i lokalnih samouprava, predstavnici privatnog sektora, socijalnih partnera, civilnog društva te akademske zajednice. 
 

 

Prijava na Partnerske konzultacije

 
Prijava za sudjelovanje na događaju vrši se isključivo putem prijavnog obrasca. 
Prijavni obrazac 
 
Prijave će se zaprimati do srijede, 5. studenog 2014. godine. Zbog ograničenosti prostora u mogućnosti smo prihvatiti prijavu samo jedne osobe po instituciji. Potvrdu o sudjelovanju na događaju poslat ćemo putem e-maila, najkasnije 7. studenog 2014.
 
Također želimo naglasiti da je u obrascu za prijavu moguće upisati prijedlog pitanja na koji biste željeli dobiti odgovor na partnerskim konzultacijama, a u vezi teme koja je Vašoj instituciji od najvećeg interesa. Pozivamo Vas da iskoristite ovu mogućnost kako bismo na što kvalitetniji način obradili pitanja koja se pojavljuju u vezi procesa izrade predmetnog operativnog programa.
 
Program IV. Partnerskih konzultacija o prijedlogu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.


Pisane vijesti