Informativna radionica u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima

Slika /slike/Širokopojasni_radionice_080219.jpg

Informativna radionica za prijavitelje!

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima (Europski fond za regionalni razvoj – Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.).

Cilj radionice je upoznati sudionike s prihvatljivošću prijavitelja i partnera na predmetni Poziv, s kriterijima odabira, procedurama podnošenja projektnih prijedloga, ocjenjivanja te približiti postupak odabira projekata za izgradnju pristupnih mreža u bijelim NGA područjima.

Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac.

U obzir će se uzimati prijave pristigle do 21. veljače 2019. godine do 12:00 sati.
 
Vrijeme održavanja radionice: petak, 22. veljače 2019. godine od 11 – 16 sati (registracija i dolazak sudionika se očekuje od 10:30h)
Mjesto održavanja radionice: Kino-dvorana Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta (Ulica grada Vukovara 78, Zagreb)
 
Program informativne radionice možete pronaći ovdje
 
NAPOMENA: Informativna radionica je prvenstveno namijenjena potencijalnim prijaviteljima s područja osam županija (Bjelovarsko-bilogorske, Karlovačke, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske, Sisačko-moslavačke, Varaždinske i Zagrebačke županije).
 

Pisane vijesti