INFORMATIVNA RADIONICA O ENERGETSKOJ UČINKOVITOSTI, OBNOVLJIVIM IZVORIMA ENERGIJE I EU FONDOVIMA

utorak, 25. ožujka 2014. u 9:30 sati
Kulturno-informacijski centar u Gospiću (Budačka 12)


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), uz sudjelovanje predstavnika Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, organiziraju u utorak, 25. ožujka u Gospiću s početkom u 9:30 sati radionicu o projektima energetske učinkovitosti i korištenju obnovljivih izvora energije pod nazivom „Korištenje Strukturnih i investicijskih fondova EU za poboljšanje energetske učinkovitosti i primjene obnovljivih izvora energije“.
 
Cilj radionice je okupiti relevantne dionike i sve zainteresirane s područja Ličko-senjske županije kako bi ih detaljnije informirali i konzultirali o mogućnostima sufinanciranja projekata energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije iz fondova EU. Radionica je zamišljena kao mjesto interakcije nositelja projekata i ključnih dionika u nadležnim tijelima kako bi im se pružile sve relevantne informacije.
 

Radionica je organizirana u sklopu partnerskog projekta Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU i UNDP-a „Priprema temelja za korištenje sredstava iz fondova Europske unije: Stvaranje baze projektnih ideja za slabije razvijena područja Republike Hrvatske“.
 

Program radionice možete pogledati OVDJE.

 

 


Najave