Info tjedan Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT PSP)

Ministarstvo uprave organizira info tjedan Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija (CIP ICT PSP), koji se održava od 6. – 10. veljače 2012. godine, u prostorima Ministarstva uprave,Gajeva 4, u Zagrebu.

Cilj info tjedna je upoznavanje potencijalnih predlagatelja projekata s usvojenim Radnim programom za 2012. godinu, prioritetima i drugim korisnim informacijama koje će pomoći u pripremi prijedloga projekata. Biti će predstavljena hrvatska iskustva stečena dosadašnjim sudjelovanjem u ovom programu te će se održavati radionice tijekom kojih će sudionici dobiti praktična znanja o pripremi projektne dokumentacije.

Program podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT PSP) Okvirnog programa za konkurentnost i inovativnost usmjeren je na poticanje inovativnosti i konkurentnosti kroz širu i učestaliju uporabu informacijsko-komunikacijske tehnologije od strane građana, uprave i poduzetnika.

Ovogodišnji natječaj za dostavljenje projektnih prijedloga otvoren je 3. veljače dok je krajnji rok za prijavu 15. svibnja 2012. godine. Ukupni proračun za financiranje projekata odabranih na ovogodišnjem natječaju iznosi 127 milijuna eura.

Program info tjedna preuzmite ovdje.

Za registraciju i dodatne informacije možete se obratiti nacionalnoj kontakt osobi za ICT PSP program u Republici Hrvatskoj: 

gđa Željka Vrankovečki Celegin
e-mail: zeljka.vrankoveckicelegin@e-hrvatska.hr
tel: +385 1 6303 973



Pisane vijesti