Godišnja konferencija programa Mediteran – MED on the MOVE!

Slika /arhiva/SLIKE/MEDontheMOVE.jpg

U Programu transnacionalne suradnje Mediteran sudjeluje 10 država članica Europske unije (Hrvatska, Cipar, Grčka, Malta, Slovenija, Francuska, Italija, Portugal, Španjolska i Velika Britanija) i 3 države nečlanice (Albanija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina).

 

Program će u listopadu 2014. godine posjetiti MED područja s ciljem predstavljanja ostvarenih rezultata iz prethodnog razdoblja, ali i konkretnih prijedloga za nove projekte putem direktnog dijaloga sa svojim dionicima i partnerima.

Kao jedna od ključnih tema predviđena je i rasprava o mogućim rješenjima za bolju koordinaciju, komplementarnost i međusobnu korist između programa europske teritorijalne suradnje i programa na regionalnom i nacionalnom nivou.

 

Godišnja konferencija održat će se u više etapa. Sudjelovanje zainteresiranih dionika s područja Republike Hrvatske predviđeno je za 20. listopada 2014. godine, u Ljubljani, Slovenija.

 
Dodatne informacije i obrazac prijave možete pronaći na sljedećem linku: http://www.programmemed.eu/en/information-center/events/past-med-events/med-on-the-move/slovenia-croatia-and-ipa-countries.html

 


Pisane vijesti