Do 23. svibnja 2014. prijave za godisnju konferenciju programa Središnja Europa

Slika /arhiva/SLIKE/Centraleurope1.jpg
Transnacionalni program Središnja Europa jedan je od najuspješnijih transnacionalnih programa u kojem sudjeluje 8 država članica Europske unije (Austrija, Njemačka, Poljska, Slovačka, Češka, Slovenija, Mađarska, Italija) te u razdoblju 2014. – 2020. i Republika Hrvatska kao 9. država članica.

 
Godišnja konferencija programa održat će se 1. i 2. srpnja 2014. godine u Beču, Austrija. Na konferenciji će se predstaviti budući prioriteti financiranja i mogućnosti programa Središnja Europa te će se o istima raspravljati s ključnim stručnjacima i donositeljima političkih odluka na regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini. Konferencija je namijenjena javnim i privatnim dionicima zainteresiranim za teritorijalnu suradnju u središnjoj Europi odnosno suradnju s partnerima izvan nacionalnih granica u područjima istraživanja i razvoja, ekonomije s niskom razinom emisije CO2, okoliša, kulture i prometa.

 
Dodatne informacije i obrazac prijave možete pronaći na sljedećem linku: http://www.central2013.eu/news-events-publications/events/event-detail/articles//central-europe-annual-conference-2014/
Prijave su otvorene do 23. svibnja 2014. godine.
 


Pisane vijesti