Do 23. rujna 2014. javne konzultacije u vezi s postupkom određivanja sadržaja strateške studije za Program prekogranične suradnje Italija - Hrvatska 2014. – 2020.

Slika /arhiva/SLIKE/IT-HR.jpg
Otvorene su javne konzultacije u vezi s postupkom određivanja sadržaja strateške studije koja će predstavljati temelj za stratešku procjenu utjecaja na okoliš budućeg Programa prekogranične suradnje Italija – Hrvatska 2014.-2020. u skladu s Direktivom 2001/42/EC Europskog parlamenta i Vijeća od 27. lipnja 2001. godine o procjeni utjecaja određenih planova i programa na okoliš (SEA Direktiva).
 
Pozivamo vas da pogledate nacrt dokumenta iz postupka određivanja sadržaja studije (engl. Scoping Report) koji opisuje okvir, metodologiju, sadržaj i razinu obuhvata podataka koji se moraju obraditi u strateškoj studiji uključujući ne-tehnički sažetak dokumenta iz postupka određivanja sadržaja studije na hrvatskom jeziku te nacrt programskog dokumenta Programa prekogranične suradnje Italija – Hrvatska.
 
Vaše komentare na navedene dokumente možete dostaviti putem sljedećeg linka http://goo.gl/mnBfRl do 23. rujna 2014. godine.
 



Pisane vijesti