Objavljen natječaj za vanjske stručnjake u sklopu projekta „Priprema temelja za korištenje sredstava iz fondova Europske unije: Stvaranje baze projektnih ideja za slabije razvijena područja Republike Hrvatske“

Slika /arhiva/SLIKE/undp_17_6_2014.jpg

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj – UNDP Hrvatska (UNDP) provodi projekt pod nazivom „Priprema temelja za korištenje sredstava iz fondova Europske unije: Stvaranje baze projektnih ideja za slabije razvijena područja Republike Hrvatske“ putem kojeg nastoji poboljšati kapacitete za apsorpciju strukturnih i investicijskih fondova Europske unije na lokalnoj i regionalnoj razini u Republici Hrvatskoj, s naglaskom na slabije razvijena područja, kako bi se stvorila baza projektnih ideja.
 

Projekt se provodi na području Ličko-senjske, Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije. Provedba projekta započela je u  kolovozu 2013. godine, a očekivano trajanje projekta je 15 mjeseci.
 

Projektom je predviđena priprema predstudija izvedivosti i idejnih rješenja za odabrane projektne ideje te je slijedom navedenog UNDP na svojim stranicama objavio natječaj za vanjske stručnjake koje će se angažirati na izradi predstudija izvedivosti i idejnih rješenja za 26 projektnih ideja podijeljenih u 3 tematska područja: 
 

1. razvoj turističkih destinacija, turističke infrastrukture i pratećih usluga (zaštita i spašavanje)
2. znanost, poslovna infrastruktura i poduzetništvo
3. socijalna inkluzija, mladi i zajednica

 

Tekst natječaja dostupan je na stranici UNDP-a: http://www.hr.undp.org/content/croatia/en/home/operations/procurement/


 

 


Pisane vijesti